• Slaapzak Nomad Blazer-SCBLAZ14SS32-00
  • Slaapzak Nomad Blazer-SCBLAZ14SS32-00
  • Slaapzak Nomad Blazer-SCBLAZ14SS32-00
Voorraad:  Niet op voorraad(Niet meer leverbaar)
Productnummer:
SCBLAZ14SS32
Ean nummer:
8713044684687
Merk:
Nomad
Type:
Deken modellen
Kleur:
Blauw
Materiaal:
Katoen
€ 89,95
OF

Omschrijving Slaapzak Nomad Blazer

Slaapzak Nomad Blazer Classic

De klassieke slaapzak voor allround gebruik is de Nomad Blazer. Het is een dekenmodel slaapzak voor personen tot 1.90 meter lang. Bent u langer dan 1.90 meter? Bekijk dan de Blazer XL slaapzak. De Blazer slaapzak is geschikt voor alle soorten gebruik, binnen en buitenshuis. De binnenvoering van de slaapzak is van micro katoen. Dit voelt heel lekker aan voor de huid. De buitenkant van de slaapzak is van Percal katoen. Dit is waterafstotende katoen. De Blazer slaapzak is gevuld met 3D polarsoft isolatie materiaal.

Deze vulling is hypo allergeen (dat wil zeggen dat het geen allergische reacties oproept). De vulling van de slaapzak heeft een hoog volume. Dit volume is nodig om lucht vast te houden. Hoe meer lucht wordt vast gehouden hoe lekkerder warm de slaapzak is. Een hoog volume isolatie houdt ook in dat de slaapzak lekker zacht is. 3D Polarsoft is heel duurzaam: het volume blijft behouden en dus ook de isolerende en comfort eigenschappen. Opvallend: waar andere isolatie materialen iets van hun isolerende vermogen verliezen na 3 keer wassen, neemt het isolerend vermogen van 3D polarsoft juist 4% toe!

De 3D-Polarsoft-isolatielaag houdt je lekker warm bij temperaturen tot 2C Deze comfort temperatuur is een relatieve waarde. Mensen die het snel koud hebben, hebben behoefte aan een lage comfort temperatuur. Mensen die het snel warm hebben, hebben behoefte aan een hoge comfort temperatuur. Over het algemeen hebben vrouwen meer behoefte aan een lage comfort temperatuur ( warmere slaapzak) dan mannen.

Type: Slaapzak Blazer
Merk: Nomad
Afmetingen: 210 x 80 cm
Comfort temperatuur 2 graden (man), 6 graden (vrouw)
Slaapzak isolatie: 280 gram per vierkante meter 3D-Polarsoft
Buitentijk: 100% Percal katoen, waterafstotende finish
Voering: 100% Micro katoen
Pakmaat ( slaapzak ingepakt): 26 x 50 cm
Gewicht: 2.100 g
Bijzonderheden: De slaapzak Blazer is uitgevoerd met een anti tocht strook, een tweeweg rits, geldzakje en ophang lussen.

Specificaties Slaapzak Nomad Blazer

Kleur Blauw
Merk Nomad
Ean nummer 8713044684687
Materiaal Katoen

Schrijf een review voor: Slaapzak Nomad Blazer

Hoe waardeer je dit product? *

Aantal sterren 1 2 3 4 5
Prijs
Kwaliteit
Ervaring