Betalen

iDEAL   Logo_iDEAL

Met iDEAL betaal je via de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Wanneer je wilt betalen met iDEAL kan dit direct zonder een account aan te maken.

Creditcard (alleen in onze webshop):

Betalen met je creditcard is bij ons ook mogelijk. Via onze SSL-beveiligde server kun je veilig je gegevens invoeren, wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling van de betaling.

Maestro

Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor klanten uit België, Duitsland en Engeland. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen via je eigen bank. Je rekent af in de vertrouwde, beveiligde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Wanneer je telebankiert, kun je direct gebruik maken van Maestro, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.

Mistercash

Dit is een betaalmethode uit en voor België, hiermee kunnen ook onze Belgische klanten veilig en vertrouwd betalen in onze webshop.

Cadeaubon

Zorg ervoor dat je jouw unieke code goed overneemt in de winkelwagen bij het kopje 'kortingscode'. Het is ook mogelijk om een cadeaubon in te leveren in onze winkel.

AfterPayAfterPay

Je kunt bij ons ook achteraf betalen. Handig toch? Dat vinden wij ook!
Afterpay stuurt je een factuur per e-mail, hierna krijg je een betalingstermijn van twee weken.
Het enige wat je voor deze service hoeft te betalen is €2,50.

Wanneer je kiest voor een betaling via AfterPay dan kan dit tot een factuurbedrag van €450,-.

Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden dan kun je jouw bestelling via een andere betaalmethode betalen. Bij vragen kun je altijd contact opnemen met Afterpay.

Betalen bij afhalen

Wanneer je jouw bestelling komt afhalen in onze winkel kun je de bestelling contant of per pin betalen.