Alle bezorgopties

Onze vervoerder PostNL biedt de volgende bezorgopties:

Standaard verzending (geldt voor voorradige en niet voorradige producten):
Je bestelling wordt verzonden aan je huisadres. Wanneer je niet thuis bent op het moment dat de pakketbezorger bij je aan de deur staat, dan wordt er altijd geprobeerd het pakket bij één van je buren af te leveren. Mocht ook dit niet lukken dan laat hij of zij een bericht voor je achter met daarop een ‘niet thuis-code’. Met deze code kun je zelf kiezen waar en wanneer je je pakket wilt ontvangen, deze keuze kun je tot 22.00u doorgeven. Wanneer je niets doet probeert de bezorger het de volgende dag nog een keer.
Wanneer het ook de tweede keer niet lukt om het pakketje af te leveren, dan wordt het voor je bewaard op een PostNL locatie bij jouw in de buurt. Je hebt dan twee weken de tijd om het pakketje op te halen. Daarna wordt het weer teruggestuurd naar de afzender.

Verzending naar huisadres + avondlevering (geldt alleen voor voorradige producten):
Bij het invullen van je gegevens kun je bij punt 2 de bezorgopties aanpassen. Je hebt hierbij de mogelijkheid te kiezen voor 'avondlevering'.
Een avondlevering is alleen mogelijk op je eigen adres, er wordt geleverd tussen 18.00u en 21.30u. Voor deze optie betaal je een toeslag van € 2,-.

Verzending naar een postkantoor + extra vroeg ophalen (geldt alleen voor voorradige producten):
Bij het invullen van je gegevens kun je bij punt 2 de bezorgopties aanpassen. Je hebt hierbij de mogelijkheid te kiezen voor 'ophalen'.
Je kunt je pakket dan vanaf 15.00u ophalen bij een pakketpunt bij jou in de buurt.
Wil je je pakket extra vroeg ophalen bij het pakketpunt? Dat kan, je pakket ligt dan vanaf 09.00u voor je klaar, voor deze optie betaal je een toeslag van € 2,-.

Liever niet afleveren bij de buren? (geldt alleen voor voorradige producten):
Bij het invullen van je gegevens kun je bij punt 2 de bezorgopties aanpassen. Je hebt hierbij de mogelijkheid te kiezen voor 'bij niet thuis, niet bij buren bezorgen'.