Kampeerstoelen voor zware mensen

28-03-2018

Je hebt de uitspraak “goedkoop is duurkoop” vast wel een keer eerder gehoord. Dat geldt ook voor kampeerstoelen. Denk je een campingstoel voor een leuk prijsje te hebben gekocht en boem! Je zakt er zo doorheen! Iedereen zit je aan te gapen op de camping en sommigen schieten in de slappe lach.. Daar had je niet aan gedacht. Wat een nachtmerrie. Weg is je koopje. Je vond hem net zo leuk en nu is hij stuk.

Een goede campingstoel begint bij het juiste merk. De kampeerfans onder ons kennen de bekende merken al, zoals Dukdalf, Crespo en Westfield. En wat nou als je een paar kilootjes zwaarder bent dan de doorsnee mens? Welke stoel kies je dan?

Dukdalf Grande Ben jij wat breder gebouwd en heb je lange benen, dan kies je voor de Dukdalf Grande campingstoel. Deze kampeerstoel heeft namelijk een extra diepe zitting. Hierdoor knellen de bloedvaten in je benen niet af. Zeg maar dag tegen die slapende benen! De armleuningen zijn extra breed, dus je kunt lekker ruim zitten. En met het draagvermogen van 200 kilo, kun jij zorgeloos van het zonnetje genieten op de camping. Ga jij maar lekker achterover liggen.

Crespo AL-238 Deluxe Ga jij voor het zware geschut van Crespo, dan kies je voor de Crespo AL-238 Deluxe campingstoel. Dit is een echte relaxstoel die 200 kilo kan dragen. Met zijn extra hoge rugleuning en extra diepe, brede zitting is hij perfect voor grotere mensen. De stoel voelt lekker aan wanneer je erin gaat zitten, omdat de zitting en rugleuning gepolsterd zijn. En om hem nog even extra in het zonnetje te zetten, houdt de stof geen vocht vast. Wel zo handig als je het heet krijgt.

Westfield Avantgarde AVH-101 Een middagdutje in de Westfield Avantgarde kan op zijn tijd geen kwaad. Leg je hoofd op het grote en zachte hoofdkussen en binnen enkele seconden ben jij in dromenland. Het zitcomfort is echt subliem van deze campingstoel. We horen niet voor niets van onze klanten dat zij liever op de Westfield Avantgarde zitten, dan op hun eigen tuinstoelen. En om het draagvermogen van deze stoel hoef je niet wakker te liggen, want hij kan 150 kilo dragen.

« Terug naar al ons kampeernieuws