Winkel

Wil je het assortiment van Kampeerstoelen.nl met eigen ogen bekijken? Word je graag persoonlijk geholpen? Kom dan langs in onze fysieke kampeerwinkel in Montfoort (regio Utrecht). 

Let op, u kunt in onze winkel alleen pinnen of met cash betalen, credit cards worden helaas niet geaccepteerd.

Bekijk de campingartikelen in onze kampeerwinkel

Ga je binnenkort kamperen? Jouw vakantie voorpret begint zodra je je eerste stappen zet in onze kampeerwinkel. Je vindt hier de kampeerstoelen onder één dak. Wel zo praktisch en fijn. Daarnaast vind je in onze winkel ook nog de producten van MelamineGoed, KampeerGoed en Kampeerperfect.nl. Dus ben je nog op zoek naar campingartikelen? Dan kun je ook bij ons terecht!

Kom je speciaal voor een bepaald product langs? Niet alle producten uit ons assortiment zijn op voorraad in onze winkel. Neem gerust even vooraf contact op met één van onze winkelmedewerkers, zodat ze dit apart kunnen leggen. Tel: 0297-810099.

Advies van de kampeerspecialisten

Zes dagen per week word je in onze kampeerwinkel persoonlijk te woord gestaan en krijg je antwoord op al je specifieke vragen. Onze medewerkers zijn deskundig en hebben zelf een passie voor kamperen. Ze zorgen ervoor dat je altijd met de juiste kampeerstoel onze winkel verlaat. Wanneer mogen we jou verwelkomen?

Rolstoelvriendelijkheid kampeerwinkel

De kampeerwinkel is op de eerste verdieping. Het is mogelijk om met hulp met een rolstoel bij onze kampeerwinkel te komen. Op dit moment zijn we wel aan het kijken om de bereikbaarheid van onze winkel te verbeteren. Zodra deze verbeteringen uitgevoerd zijn, vermelden we dit op de website.