Gaslamp Populair Met Piezo

Schrijf de eerste review van dit product

-13%
Voorraad: Op voorraad bij leverancier (1 - 3 werkdagen)
Productnummer:
8400430
Ean nummer:
8427921000544
Merk:
No label
Kleur:
Rood/Wit
Materiaal:
Kunststof

€ 29,95

Nu voor: € 25,95

OF

Omschrijving Gaslamp Populair Met Piezo

Gaslamp voor gebruik met kleine prikflesjes gas a 190 gram. Deze gaslamp beschikt over een gloeikousje. Doordat het gas binnen in het kousje verbrand gaat het gloeikousje gloeien en geeft licht. De hoeveelheid licht die dit lampje maximaal geeft kunt u vergelijken met een gloeilamp tussen de 60 en de 100 watt. Gelukkig is het gaslampje wel regelbaar waardoor ook zacht sfeerlicht mogelijk is.

Aansteken doet u door het gaskraantje te openen en vervolgens op de electrische ontstekingsknop te drukken. Dit mechanisme geeft een vonkje richting de metalen buis dat in het midden van het gloeikousje zit waardoor het gas gaat branden.

Ga nooit ruw om met een gaslamp. Het gloeikousje kan dan stuk gaan. Het opnieuw aanbrengen moet voorzichtig gebeuren om het kousje niet te beschadigen. Pas nadat u het lampje dan weer hebt aangestoken neemt het gloeikousje zijn uiteindelijke vorm aan doordat het verbrand. Het verbrande gaskousje is fragiel maar geeft veel meer licht. In de eerste seconden van het gebruik van het nieuwe gaskousje kan de lamp wat walmen.

Specificaties Gaslamp Populair Met Piezo

Ean nummer 8427921000544
Merk No label
Type product Gaslampen
Product hoogte 26.5 cm
Product diameter 10 cm
Materiaal Kunststof
Kleur Rood/Wit

Schrijf een review voor: Gaslamp Populair Met Piezo

Hoe waardeer je dit product? *

Aantal sterren 1 2 3 4 5
Prijs
Kwaliteit
Ervaring