Defa Stoplock Pro SCM Goedgekeurd

Schrijf de eerste review van dit product

Voorraad:  Niet op voorraad(2 - 14 werkdagen)
Productnummer:
86500
Ean nummer:
5012528001495
Merk:
Defa
Type:
Stuursloten
Kleur:
Geel
€ 129,95
OF

Omschrijving Defa Stoplock Pro SCM Goedgekeurd

Stuurslot Stoplock Pro SCM goedgekeurd

Een stuurslot is een slot dat het draaien van het stuur onmogelijk maakt. De eenvoudige stuursloten doen dit door het stuur te blokkeren met een staaf. De disklock maakt de stuurfunctie onbereikbaar door er een draaiende schijf overheen te plaatsen. Normaal gesproken zijn auto's voorzien van een ingebouwd stuurslot. Als beveiliging tegen diefstal is dit slot echter onvoldoende. De stoplock is een staaf stuurslot dat aan, en door het stuur heen bevestigd en maakt draaien van het stuur nu onmogelijk. Door zijn felle kleur wordt direct duidelijk dat de auto extra is beveiligd tegen diefstal. De stoplock Pro stuurslot is universeel passend voor de meeste auto's.

Stuursloten hebben een preventieve werking. Ieder slot is door autodieven open te breken. Wat van belang is, is de hoeveelheid tijd en ongemak die hiermee gepaard gaan. De extra tijd, het gereedschap dat nodig is en de aandacht die getrokken wordt zijn extra belemmeringen voor de autodief.

Waarom een SCM keurmerk? Verzekeringsmaatschappijen vragen bij diefstal preventie middelen vaak om sloten met een keurmerk. Van deze sloten is de kwaliteit bewezen en verkleinen de kans op diefstal aanmerkelijk. Wanneer uw auto onverhoopt toch gestolen zou worden overlegt u samen met de schade melding het keurmerk en evt slotnummer van uw stuurslot. Bij bepaalde verzekeringen, bijvoorbeeld die voor old-timers is een slot met SCM keurmerk vereist.

Specificaties Defa Stoplock Pro SCM Goedgekeurd

Kleur Geel
Merk Defa
Ean nummer 5012528001495

Schrijf een review voor: Defa Stoplock Pro SCM Goedgekeurd

Hoe waardeer je dit product? *

Aantal sterren 1 2 3 4 5
Prijs
Kwaliteit
Ervaring