3Gas+ Gasalarm - 12 volt

Schrijf de eerste review van dit product

-30%
Voorraad:  Op voorraad(Op werkdagen voor 15.00u besteld, morgen in huis)
Productnummer:
120700
Ean nummer:
8719326011103
Type:
Alarmsystemen

€ 69,95

Nu voor: € 48,96

OF

Omschrijving 3Gas+ Gasalarm - 12 volt

Met een gerust hart op vakantie en gaan slapen. Gassen kunnen onbedoeld vrijkomen, maar ook bedoeld, zoals bij chauffeurs die buiten bewustzijn gebracht worden zodat ze overvallen kunnen worden. Met het 3GAS+ alarm heb je geen zorgen meer en kun je gerust gaan slapen, hij waarschuwt je namelijk voor de kleinste gasconcentratie en is het nieuwste en meest innovatieve alarm. Dit te danken aan zijn dubbele sensor die geschikt is om dalende en stijgende gassen te herkennen. Het 3GAS+ alarm is heel klein en modern. 

Het 3Gas+ alarm detecteert alle volgende gassen: 

  • LPG (zowel butaan/propaan) in geval van accidentele lekkage uit een apparaat, cilinder of leiding.
  • Koolmonoxide (CO) – wat kan worden opgewekt door een op gas werkend toestel dat niet correct wordt geventileerd of die onvoldoende toevoer van verse lucht voor het verbrandingsproces heeft.
  • Verdovende “knock-out” gassen zoals Ether – welke gebruikt worden bij overvallen, om slachtoffers buiten bewustzijn te maken.

De sensor is extreem gevoelig, en waarschuwt al voor de kleinste gasconcentraties. De werking van de sensor wordt gecontroleerd bij elke start-up, en de automatische kalibratie test elke 40 seconden of de instelling nog klopt en wijzigt deze indien nodig. Licht en geluid signalen zorgen ervoor dat de gebruiker altijd zeker is van de werking.

Het vooralarm duurt 40 seconden, maar wanneer de gasconcentratie gelijk blijft of meer wordt, wordt het alarm met een voortdurende alarmtoon ingeschakeld en blijft de rode led branden. Als het gas verdwijnt, dan gaat het 3Gas+ alarm terug naar de stand-by stand.

Omdat sommige gassen stijgen en sommige gassen dalen is het mogelijk de werking van het gasalarm extra te verbeteren door een extra optionele sensor te plaatsen die op een andere hoogte kan worden gemonteerd.

Voor meer informatie kijk ook op de website van 3gas+ www.3gasplus.com

Specificaties 3Gas+ Gasalarm - 12 volt

Ean nummer 8719326011103

Schrijf een review voor: 3Gas+ Gasalarm - 12 volt

Hoe waardeer je dit product? *

Aantal sterren 1 2 3 4 5
Prijs
Kwaliteit
Ervaring